La Troba Kung-Fú i altres grups actuals.

Pere Montserrat

ESMUC, 2014/2015

montserratpere

“joglars i trobadors dels nostres temps”,
“explicadors d’històries” amb esperit de “Santa Alegria”: pallassos, circ, festes majors
1.-Introducció:
Si parlem de Músiques del Mediterrani o grups musicals que facin “musica del Mediterrani”, en podem trobar moltes i de molts tipus, però si reduïm la cerca a grups actuals que s’han creat a Catalunya, i que han tingut una projecció i èxit a nivell internacional fent “música del Mediterrani”, la recerca queda reduïda tan sols a uns quants grups, entre els quals hi hauria, sense cap mena de dubte, La Troba Kung.Fú.

En la seva pàgina web, en l’apartat de biografia, ens explica què va marcar la trajectòria musical vital d’en Joan Garriga, líder i creador de la banda, http://www.latrobakungfu.net/biografia/ , i crec que és important remarcar els següents aspectes que vull desenvolupar en aquest treball i que trasllado textualment: “…a Catalunya, les orquestres de ball ajudaven la gent a recuperar…

Ver la entrada original 1.676 palabras más

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s